Mediearkiv

Här hittar du foton och länkar till bildgallerier från våra evenemang, tävlingar etc.

Lyckade dagar på Almedagen

Vi träffade massor med intressanta människor och fick visa upp och prata om racerunning – på tisdagen så medverkade vi bland annat i Sveriges Radios Ring P1 och så spelade vi in en podd med hjälp av Samtalsoffan som ni kan lyssna till här på hemsidan.

Onsdagen inleddes med intressanta samtal med Hans Stergel, (C), ordförande i Nämnden för idrott och friluftsliv i Västerås, och Parasportförbundets ordförande och vice ordförande Margareta Israelsson och Åsa Llinares Norlin. Åsa, som precis blivit invald i EPC, Europeiska Paralympiska kommittén, passade också på att provspringa!  ?

Vi fortsatte dagen med många möten och givande samtal, bl a med RBU:s Henrik Petrén och Maria Elisabet Persdotter, vår handläggare på arvsfonden Mikael Wahldén, Zamuel som är RR-löpare från RBU Gotland och Johan Strid, Henrik Hjelmberg, Thomas Fogdö och Åsa Llinares Norlin från Parasportförbundet. Träffade även Per Lodenius och många andra som vi inte hann få med på bild.

Stort tack Mikael Nilsson för att vi fick låna RBU Gotlands RaceRunners!

Nu är vi på plats i Almedalen

Racerunning Sweden träffas på Strandvägen, plats 519, utanför Visby congress och visar RaceRunning på tisdag 4 och onsdag 5 juli!

Vicki Skure-Eriksson med Margareta Spång och Stefan Andersson på Almedalsveckan 2017.
Rulla till toppen
Scroll to Top