Göteborg Open

Den 21:a till 22:a november var ett glatt gäng nere i Göteborg för att deltaga vid Göteborg Open som i år firade 30-årsjubileum.

Lördagen bjöd på träning, idealtidstävling samt utbildning för ledare i språk oicoh kommunikation. Löparna som deltog delades in i två olika grupper utifrån vilken nivå de var på. De olika grupperna tränades av Rickard respektive Kathleen. Eftersom hallen som stod till förfogande inte hade någon rundbana kördes mycket startträning, acceklerationsträning och allmän teknikträning. Tips på bra övningar är att köra slalom, framlänges samt baklänges, öva på att köra så nära vänster linje som möjligt utan att köra över den, springa växlande med långa och korta steg eller varför inte springa med ett ben? Dagen blev en härlig avspark för årets Göteborg Open för Racerunning-gänget!

Halva gruppen körde både ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass, jobbig och bra träning för dem! Den andra halvan av gruppen tränade på förmiddagen och på eftermiddagen deltog de i en idealtidstävling.

Söndagen innebar 60-meterstävling för samtliga. Indelade i grupper utifrån ålder och klassificering så fick de springa två stycken 60-meterslopp och det bästa resultatet räknades. En hrälig dag med många fantastiska resultat!

Vi vill passa på att tacka arrangörerna för Göteborg Open för att vi fick chansen att vara med ytterligare ett år, tack!

Rulla till toppen
Scroll to Top